10.2.2010

Uudet kotisivut


No niin, Pete sai suuren uurastuksen jälkeen uudet kotisivumme lähes valmiiksi ja ne on nyt kaikkien nähtävillä vanhassa tutussa osoitteessa www.irezumi.biz
Kuvagalleriat puuttuvat vielä, ne lisätään sinne hieman uudessa muodossa kunhan ehditään. Sivujen sisältö on pääosin sama kuin ennen, jotain vanhaa ja turhaa on poistettu.
Minä ainakin olen erittäin tyytyväinen sivujen uuteen ilmeeseen ja onhan noita ’kehuja’ tullut vieraskirjaamme muiltakin ;-)

Pentuset voivat ja kasvavat hyvin. Tytöillä on jo ekat kulmurit puhjenneet ja naskalit alkavat tehdä tekosiaan... auts...
Ihan kivoiltahan pennut ainakin vielä vaikuttavat, aika näyttää, millaisia viipeltäjiä niistä kehittyy. Toivotaan tietysti, että Gizmo-iskä olisi periyttänyt etenkin tervettä rakennettaan ja Menni-äiskä avointa luonnettaan. Niitä vähemmän toivottuja piirteitä olisivat Gizmon pehmeähkö turkki ja Mennin vinot etujalat.

Nyt pennut ovat reilun 4 viikon ikäisiä, joten vielä ’toisen mokoman’ ovat seuranamme ennen kuin lähtevät tuleviin koteihinsa. Sirut laitatamme pennuille parin viikon päästä, jolloin siruttaja tulee käymään kotonamme ja luovutusta edeltävällä viikolla käväistään sitten hakemassa eläinlääkärin lausunnot pennuista.
Pentupaketit odottavat jo valmiina ja pentukansiokin alkaa olla jo kuosissaan. Nyt voimmekin keskittyä viettämään vapaa-aikamme koko ajan enemmän touhuavien pentujen kanssa.
Kiinteää ruokaa on pennut jo maistelleet vaikka Menniltä kyllä maitoa edelleen tulee. Etenkin kermaviili-jauheliha sekoitus on ollut pentujen mieleen.
Perheemme muutkin koirat ovat saaneet pentusia haistella ja Ricon Menni antaa tulla jo pentujen huoneeseenkin. Rico tykkää kovasti tutkia pentuja ja yrittää leikkiäkin niiden kanssa.

Meillä on työpäivien aikaan weppikamera käytössä pentujen huoneessa. Se näkyy täällä silloin kun on päällä.
Työpäivämme ajan pentuset ovat vielä olleet matalan aitauksen sisällä, mutta se on pian poistettava ja annettava niille koko huone käyttöön, kun tulevat jo aidan yli ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti