19.4.2010

Menestystä ja kuulumisia

Pääsiäisenä Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelyssä podengot arvostellut romanialainen Dagmar Klein antoi kasvattajaryhmällemme kp:n ja ’passituksen’ BIS-kasvattajakehään. Vähän emmimme sinne menoa, kun olisi ollut muutakin ohjelmaa (agility), mutta päädyimme kuitenkin siellä käväisemään.
Se olikin varsin hyvä päätös, sillä kasvattajaryhmien uusi tuomari (muutos alkuperäisestä) oli virolainen Maret Kärdi, podengotuomari itsekin ja hän tykkäsi ryhmästämme BIS-4 sijoituksen verran ;-)
Kasvattajaryhmässämme olivat mukana seuraavat koirat (suluissa ko. näyttelyn tulos):
Irezumi Calor do Sol (PN1, VSP)
Irezumi Nascer do Sol (PU2)
Irezumi Abrigo de Vento (PU3)
Irezumi Por do Sol (PU4)


Mennin ja Gizmon pentuset ovat ehtineet jo reilun 3 kk:n ikään ja näyttävät nyt tältä: (Wiccan kuvannut Kimmo Saarinen)
Käväisin viime viikolla Helsingin koulutusmatkallani Wiccan luona Espoossa. Jälleennäkemisen riemu oli sen verran vauhdikasta etten onnistunut saamaan onnistuneita valokuvia pikku-neidistä. Aivan ihastuttava podengotyttönen Wicca kaikin puolin on ja tulee hyvin toimeen perheensä isojen 4-jalkaisten (2 x greyhound) ja vauhdikkaiden poikalasten kanssa.
Wiccan liikevideo

(Camon kuvannut Miia Mustonen)
Camo alkaa ainakin kuvien perusteella muistuttaa varsin voimakkaasti Gizmo-iskää. Tuumasinkin viimeisimmät seisomakuvat katsottuani, että jos niiden viereen laittaisi Gizmosta kuvan saman ikäisenä, voisi olla vaikea erottaa ne toisistaan.


Sauran kuvan perusteella saa sen käsityksen, että se on suorastaan pikku-jättiläinen. Kuva kuitenkin hämää, sillä Sauran mitat ovat tällä hetkellä: 23 cm / 3,9 kg. Saura aloittaa toukokuussa Peten kanssa pentukurssin, joka tähtää aikanaan agilityn pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti