30.12.2013

Yhteenveto vuodesta 2013

Weppi (Irezumi Calor do Sol)
Vuoteen 2013 mahtui monia ilon hetkiä, mutta syksyn myötä tuli suurta surua.
Olin vuoden aikana yhteydessä useimpiin kasvattieni omistajiin. Viimeisimmän pentueen kasvatteihin luonnollisesti enemmän kuin vanhempiin kasvatteihini.

Osa kasvateistani (18 kpl) käy näyttelyissä, osa on jo vetäytynyt niistä ja osa ei ole koskaan käynyt. Kaikki ovat kuitenkin yhtä rakastettuja perheenjäseniä omissa kodeissaan ja minun sydämessäni on saman arvoinen paikka jokaiselle.
Vanhimmat kasvattini täyttävät syksyllä 2014 jo 10 vuotta. Ja mikä hienointa, kaikki kasvattini ovat yhä hyvässä kunnossa eikä yksikään ole vielä lähtenyt koirien taivaaseen. Toivonkin kaikille kasvateilleni pitkää ja terveellistä elämää.

Vuonna 2013 menestyi näyttelyissä parhaiten oma ihana Saurani (Irezumi Vinho Verde), joka on laskelmieni mukaan myös paras pieni kk portugalinpodengo Suomen Vuoden Podengo -kilpailussa. Näin ollen Irezumi säilyttää tuon voiton viime vuodelta, vain voittaja vaihtuu Wiccasta Saura-siskoon. Wiccahan voitti silloin koko Vuoden Podengo -kilpailunkin. Sauralla se taitaa jäädä yhden pisteen päähän...
Saura kesällä 2013
Yhteenveto Irezumi podengoista näyttelyissä 2013:
18 x ROP, joista 3 ulkomailla
4 x VSP
9 x CACIB, joista 3 ulkomailta
18 x SERT, joista 3 ulkomailta
2 x PU2
9 x PN2
3 x ROP-pentu
2 x VSP-pentu
3 x ROP juniori
1 x VSP juniori
3 x ROP kasvattaja
sekä seuraavat tittelit:
NO MVA
SE MVA
POHJ MVA
C.I.B.
EE MVA
BALT MVA
HeW-13
2 x JV-13

Agilityssä: 1 x sert (Irezumi Calor do Sol "Weppi")

Irezumien viralliset terveystulokset 2013:
Irezumi Moinho de Vento
- silmät: lasiaisen rappeuma
- sydän: sivuääni kuuluu
Irezumi Vinho da Casa
- sydän: ei sivuääniä
Irezumi Vinho Verde
- sydän: ei sivuääniä
Irezumi Beleza do Norte
- sydän: ei sivuääniä
Irezumi Borla do Norte
- sydän: ei sivuääniä

Syksyllä jouduimme luopumaan meille niin rakkaista Gizmosta ja Jarrasta. Kesän ajan he olivat vielä  mukanamme näyttelymatkoillammekin ja vietimme paljon aikaa yhdessä.
Molempien lähtö oli kaunis ja levollinen ja mikä tärkeintä, se tapahtui molempien kohdalla juuri oikeaan aikaan eikä kivut ehtineet liian koviksi.
Ikävä on kova, mutta kauniit muistot auttavat yli surun ja ikävän.
Jarra ja Gizmo

Toivotan kaikille kasvateilleni, niiden omistajille ja kaikille, jotka tämän lukevat, Onnea ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2014 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti