19.7.2017

Oulun näyttelyt ja pentuetapaaminen

Vihdoin heinäkuun puolivälissä koitti kauan odotettu viikonloppu, jolloin Norja-pentueeni isäkoira Tommy saapui Trondheimista Ouluun koiranäyttelyihin. Samalla oli tarkoitus pitää pentuetapaaminen, johon oli alustavasti tulossa kaikki pennut, mutta valitettavasti Aslan ei lopulta päässytkään paikalle. Paikalla olivat kuitenkin Tommy-iskä, Saura-äippä, Erna, Frodo ja Duke.

Näyttelyyn osallistuivat lauantaina Tommy, Duke ja Saura. Tommy the oldman kuittasi potin ollen Rotunsa paras, ja Suomen sertin ja kans.välisen cacibin voitettuaan saavutti niiden myötä Suomen, Pohjoismaiden ja Kansainvälisen muotovalion arvot. Ei hullummin ollenkaan. Duke-poika tuli uroksissa hienosti toiseksi. Saura oli puolestaan narttujen toinen.

Kun näyttelykuviot oltiin saatu lauantaina vietyä läpi, siirryimme järjestämämme piknikin pariin. Siinä vaiheessa päivää pieni huikopala tulikin jo tarpeeseen. Ja tottahan me myös skoolattiin Tommyn hienolle menestykselle ja yhteiselle tapaamisellemme.


Suuret kiitokset kaikille asianosaisille, kun tulitte paikalle ja mahdollistitte tämän hienon tapahtuman, joka jää ainakin minun muistoihini ikuisesti. Erityiskiitokset kuuluvat tietysti Tonelle ja Tommylle, jotka Anniken + podengotyttöjen kanssa tulivat tänne Ouluun Trondheimista asti Tommyn pian 3-vuotta täyttäviä jälkeläisiä tapaamaan. Nyt vierailunappula on heitetty meille ja toivottavasti pääsemme vierailemaan Trondheimissa uudestaan parin vuoden sisällä.

Sunnuntain näyttelyssä Tommy oli myös ROP portugalilaisen tuomarin arvostelemana ja myös narttujen voitto meni Norjaan Anniken nartulle.

Kuvia näyttelyistä ja pentuetapaamisesta löytyy täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti