12.11.2018

Pennuilla on kodit

Viimeisen pentueeni kolme tyttöstä ovat saaneet kodit. Nessa asustelee Liedossa, Nikki Turussa ja Nelma muuttaa omaan kotiinsa tänne Ouluun parin viikon kuluttua.
Nikin omistaja on kotoisin Oulusta, joten pystymme näkemään ja tapaamaan Nikkiä ihan täällä meidän kotikulmilla aina silloin tällöin.

Kotisivujeni tiedostot tuhoutuvat rikki menneen tietokoneen kiintolevyn mukana, joten niille ei enää päivityksiä tule. Jatkossa siis päivitykset vain täällä blogissa. Kotisivut ovat kyllä nähtävissä jatkossakin, en tule lakkauttamaan niitä vaikken pysty päivittämään, koska siellä on kuitenkin varsin paljon tietoa.

Koirien kasvatustyö päättyy nyt myös. Ensimmäinen Irezumi pentue näki päivänvalon 9.8.2004 ja viimeinen 3.7.2018. Pentueita on 11 ja niissä 29 pentua.

Kotona asustaa edelleen 5 podengoa, joista neljä on omaa kasvattia.
Näyttelyissä tulen käymään enää vain siihen saakka kunnes Nino saavuttaa viimeisen valion arvoon tarvitsemansa sertin.

Kasvatustyö on ollut antoisaa, sillä olen saanut sen myötä ihania ystäviä ja tuttavia kasvattieni omistajista. Pidetään yhteyttä jatkossakin!

Tsemppiä pieni kark.karv. podengokasvattajille. Pitäkää lippu korkealla ja jatkakaa arvokasta työtänne tämän upean ja varsin harvinaisen rodun parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti