14.10.2019

RIP Oliver

RIP Irezumi Nascer do Sol 'Oliver'
13.6.2006 - 11.10.2019
Nyt tulee näitä suru-uutisia ihan liian tiheään. Vaikka sekä Monte että Oliver olivat jo varsin iäkkäitä, tuli etenkin Oliverin pois lähtö täysin yllättäen.

Näin Oliverin viimeisen kerran podengojen erikoisnäyttelyssä 25.8.19 ja siellä Oliver oli oma itsensä, joskin hieman vetämätön, jonka arvelin johtuvan kuumuudesta. En olisi tuolloin arvannut, että tuo tapaaminen jäi meidän viimeiseksi.

Oliverilta oli mennyt perjantai iltana 11.10.19 jalat alta ja Mimori oli vienyt sen päivystykseen. Siellä oli epäilty sisäistä verenvuotoa ja Oliver oli viety leikkaukseen. Leikkauksessa oli löytynyt verta vuotava kasvain pernasta, myös maksassa oli ollut kasvain. Tilanne oli ollut niin toivoton, että Oliver oli nukutettu saman tien ikiuneen. Oliver lähti siten 'saappaat jalassa' ilman pidempää sairastamista.

Oliver oli upea podengouros sekä luonteeltaan että ulkonäöltään. Tittelirivi näyttelyistä on pitkä. Oliveria on onneksi käytetty jalostukseen ja meillä kotonakin on Oliverin Rhonda tyttö, joka muistuttaa hyvin paljon isäänsä.

Isot kiitokset Mimorille perheineen näistä reilusta 13 yhteisestä vuodesta Oliverin kanssa ja lämmin osanottoni Oliverin poismenon aiheuttamaan suureen suruun. Suru on suuri myös minulla kun pieni suuri mies on poissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti