23.2.2009

Koiralauman elämää....

Meidän koiralaumaamme kuuluu 4 narttukoiraa ja 2 urosta. Nartuistamme 3 on sterilisoituja, joten vain Menni ’juoksee’ enää, mutta kyllä tuo yksikin saa poikien päät sekaisin.
Mennillä kun juoksu kestää vielä tavanomaista pidempään, joten se on aikamoinen rasitus kaikille osapuolille. Onneksi meillä on iso talo ja saadaan Menni ja pojat riittävän erilleen toisistaan, mutta tottahan pojat haistavat juoksuisen tytön vaikkeivat sitä edes näkisikään. Menni on siis omassa huoneessaan, Rico omassa ja Gizmo on sit muun jengin kanssa.
Gizmo ’sekoaa’ ns. nartun tärppipäivinä, muuten se on varsin rauhallinen, kun on elänyt koko ajan narttujen kanssa ja tottunut niiden tuoksuihin.
Pojat liehittelevät meitä parhaan taitonsa mukaan toiveenaan päästä siten tytön luokse. Se alkaa vaan käydä rasittavaksi, kun koko ajan pyörivät jaloissa. Ja toki vahtivat Mennin huoneeseen menevää porttiaan ja piippaavat sen takana. Hermot on siis koetuksella niin meillä 2- kuin itse 4-jalkaisillakin....
Rico pitää myös oma-aloitteista dieettiä Mennin juoksun aikaan. On likimain täysin syömättä, ei edes herkut kelpaa. Vettä sentään juo ettei ihan kuivu. Laitan pari kertaa päivässä sille Nutri-plus geeliä väkisin suuhun, että saa siitä edes kivennäisiä ja suoloja. Mutta se on selvää, että Ricon kroppa tulee olemaan varsin trimmissä kunnossa Mennin juoksujen jälkeen.
Että tällaista hauskaa on omistaa ja pitää kotona sekä narttu- että uroskoiria ;-)
-Tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti