9.3.2010

Kevättä pukkaa


Vihdoinkin kevät ja aurinkoa ;-) Ainakin hetkellisesti....

Pentuset lähtivät lauantaina omiin koteihinsa, Camo Suolahteen ja Misna, joka tunnetaan uudessa kodissaan nimellä Wicca, Espooseen. Saura jäi kotiin ilostuttamaan meitä ja koiriamme.
Weppikameramme sulkeutui myös pentujen lähdettyä tai itse asiassa jo viikko sitä ennen, kun Pete oli viime viikon kotona viettäessään talvilomaa.

Pelkkiä hyviä uutisia olemme Camon ja Wiccan suunnalta tähän asti kuulleet. Molemmat ovat kuulemma reippaita ja kilttejä. Wiccallahan on aika paljon itseään isompia koirakavereita omassa kodissaan: 2 greytä (englanninvinttikoiraa), mutta ei tyttönen ole niitäkään liiemmin pelännyt.
Raportoin pentujen kuulumisista jatkossakin täällä blogissamme.

Muiden kasvattiemme kuulumisia saamme myös aina silloin tällöin:
Weppi on osallistunut viime viikonloppuna toiseen viralliseen agilitykisaansa, josta on videokin nähtävillä YouTubessa Wepin kisa
Vertti puolestaan on käynyt vuoden alussa kastroitavana, mutta voi jo hyvin. Roopen tulo on kuulemma saanut eloa ja vauhtia lisää Verttiinkin.
Manu siis sai myös pikkuveljen Camosta lauantaina. Camo varmaan pitää jatkossa huolen ettei Manu pääse tylsistymään.
Simban tapasin Kajaanin tamminäyttelyssä. Upean reipas 'pikku leijona' edelleen on.
Oliver suuntaa parin viikon päästä Tampereen KV-näyttelyyn ja pokkaa samalla reissulla erään meriitin, josta kerron myöhemmin lisää.
Vilpertti pyörähtää kotikonnuillaan Lappeenrannassa näyttelyssä pääsiäisenä. Kehässä mukana tuolloin myös Rico, Oliver ja Weppi eli kasvattajaluokan verran on kasvattejamme esillä. Samalla reissulla pidämme oman agilityleirin Wepin ja Jennin 'vieraina'. Mukana agilityä harrastavat kasvattimme Rico, Oliver ja Weppi.
Monten 'vanhempia' näimme jokunen aika sitten Kuopiossa. Montella on tätä nykyä seurana kaksi villakoiratyttöä sekä yksi pieni ihmislapsi.

Itsekin ollaan pikkuhiljaa virkistymässä talven ja pentujen jäljiltä. Käyn Ricon kanssa agilitytreeneissä viikoittain, että oppisimme lajia paremmin ja lisää.
Näyttelyjen saralla hiljaiselomme päättyy ainakin hetkellisesti pääsiäisenä, mutta sen pidemmälle ei olla niitä vielä ajateltu. Todennäköisesti pidämme näyttelyistä taukoa vielä kevään ja alkukesän ja suuntaamme kehiin vasta syksymmällä, jolloin Saurakin pääsee mukaan, samoin kuin Tiuhti, jonka turkki nypitään 'alas' ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti