20.3.2010

Sisko ja sen veli: C.I.B. & Vuoden Podengo 2009

Jenni ja Weppi

Viikko sitten Weppi (Irezumi Calor do Sol) saavutti Liettuassa viimeisen C.I.B:iin tarvitsemansa cacibin. C.I.B. on siis entinen INT CH / KANS MVA. Weppi on toinen kasvattimme, joka on saavuttanut kyseisen koiranäyttelymaailman korkeimman tittelin. Isot onnittelut Wepille ja Jennille!

Tänään on julkistettu Vuoden Podengo 2009 kilpailun tulokset. Kokonaiskisan (mukana 4 podengorodun edustajat) voittaja, Vuoden Podengo 2009 on ylivoimaisella pistemäärällä kasvattimme Oliver elikäs Irezumi Nascer do Sol. Suuren suuret onnittelut upealle Oliverille ja tietysti myös omistajalleen Mimorille ;-)
Tämä oli se uutinen, jota lupailin edellisessä blogitekstissäni...

Viime vuosi olikin todellinen Oliverin vuosi. Oliverin voittokulku alkoi Tampereen KV-näyttelyssä, jossa se oli ROP 23 pieni kk podengon joukosta.
Tänään Oliver muuten uusi viime vuotisen voittonsa Tampereella ja kilpakumppaneitakin oli sama määrä kuin vuosi sitten.

Muita merkittäviä voittoja Oliverilla viime vuonna oli Ruotsin Voittaja-09 ROP, podengojen päänäyttelyn ROP sekä podengojen open show:n (epävirallinen) ROP. Päänäyttelyyn osallistui 40 pieni kk podengoa ja open show:iin lähes sama määrä.

Gizmo on ollut Vuoden podengo kisassa kolmas ja heti Oliverin jälkeen toinen paras pieni karkeakarvainen -kisassa.
Jarra puolestaan saavutti Vuoden Veteraani -kisan voiton jo kolmannen kerran peräkkäin. Tänä vuonna taidetaankin jättää Jarra näyttelyttämiset vähemmälle, että joku muukin veisi voiton välillä...

Oliver ja Gizmo päänäyttelyn PU1 ja PU2

Olemme erittäin onnellisia ja tyytyväisiä Wepin ja Oliverin voitoista, ne merkitsevät meille todella paljon. Kiitokset kuuluvat kasvattiemme omistajille, Mimorille ja Jennille, jotka ovat näyttelyttäneet sisaruksia.
Niitä voittoja ja titteleitä kun ei kukaan kotiin tuo vaan ne on itse haettava ja ennen kaikkea ansaittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti