3.12.2012

Necon viimeinen viikko kasvattajalla

Necon katse ja askeleet ovat jo kohti omaa kotia, joka tulee olemaan perjantaista lähtien Ruotsinpyhtäällä. Ikävä on pojasta luopua näinkin pitkän ajan (reilut 4 kk) jälkeen, mutta Necon on varmasti hyvä olla oman perheen ainokaisena silmäteränä.

Näin joulukuun alkupuolella on jälleen suunnattava kohti Helsingin Voittaja-näyttelyitä, jotka ovat tulevana viikonloppuna. Tieni on vienyt sinne jo 14 peräkkäisenä vuonna, vain yhtenä vuotena se jäi väliin. Mukaan lähtee koko lauma, näyttelyyn osallistuvat edelleen 'nakupellenä' (= vähän turkkia) oleva Saura ja ensimmäistä kertaa veteraani voittaja -titteleistä kisaava Gizmo. Tuota veteraani voittaja -titteliä kun ei ole noissa pippaloissa aikaisempina vuosina jaettu.
Toivottavasti Gizmo sellaisen onnistuu saamaan edes jompana kumpana päivänä. Sen jälkeen voisi pappa ehkä jo pikkuhiljaa jättäytyä pois näyttelykuvioista.

Matkalla Helsinkiin käväisemme katsomassa Pohjanmaalla Necon ja Rhondan pentueveljiä, Pauloa ja Bonoa. Ihan kiva nähdä, minkä verran pojat ovat parissa kuukaudessa kasvaneet ja kehittyneet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti