10.3.2018

Uusia kuvia Wepistä ja tilannekatsaus Rhondan tiineydestä

Sain Wepin omistajalta luvan laittaa esille hänen ottamiaan upeita kuvia Wepistä.
Kuvia löytyy Wepin kuvagalleriasta kotisivuiltani, mutta laitan muutaman myös tähän.
Weppi täyttää kesäkuussa jo 12 v. mutta näyttää edelleen upealta ja tulee esiintymään vielä veteraanikehissä.
Nämä kuvat kuvastavat mielestäni erittäin hyvin Wepin viilipyttymäistä luonnetta, joka eroaa varsin paljon muiden kasvattieni luonteesta. Kun esim. tapaan Wepin, se kyllä tunnistaa minut, mutta tapaamisemme ei ole sellainen yltiöpäinen riemun osoitus kuin muilla kasvateillani. Vain Wepin ilme paljastaa, että kasvattajahan se siinä :-)
Rhonda voi hyvin ja paksusti. Laskettuun aikaan on enää reilu viikko. Sitä ennen käydään vielä röntgenkuvissa niin nähdään, onko pentuja todellakin se ultrassa nähty 3 kpl ja minkä kokoisia ne ovat. Mikäli pennut näyttävät kovin isoilta verrattuna Rhondan lantioon, tiedämme varautua mahdolliseen sektioon. Toivotaan tietysti, että pentuset saataisiin maailmaan ihan normaalilla tavalla, mutta kun Rhonda on varsin iäkäs ensisynnyttäjäksi, niin kaikkeen on varauduttava.

Parille pennulle näyttäisi jo olevan koti tiedossa, mutta mikäli pentuja tulee se kolme kpl, olisi yksi vielä vapaana. Eli jos pienen kark.karvaisen pikkupodengon pentunen kiinnostaa, ota yhteyttä. Pentuset ovat luovutusiässä juuri kesän kynnyksellä toukokuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti