5.3.2009

Jo helpottaa ;-)

Vihdoinkin Mennin juoksu alkaa olla ohi ja pian päästään normaaliin asumisjärjestelyyn. Vielä tämä viikko pidetään Rico ja Menni erillään työpäivän ajan. Ensi viikolla olemmekin sitten talvilomalla ja koirille koittaa onnen päivät, kun pääsevät ulkoilemaan muulloinkin kuin aamulla ja illalla.

Viikon päästä perjantaina starttaammekin sitten pitkästä aikaa reissun päälle, kun pakumme keula suunnataan kohti Tamperetta, jossa vietämme koko viikonlopun. Perjantaina vierailemme siellä Luna -kasvattimme luona. On kiva nähdä, onko Luna edelleen samanlainen touhuntyttö kuin mitä oli meillä ollessaan.

Lauantaina on sitten vuorossa Tampereen KV näyttely sekä podengoyhdistyksen kevätkokous, jossa julkistetaan Vuoden Podengo -kilpailun tulokset.
Sen verran olen itsekin tuloksia laskeskellut, että tiedän ettei Gizmo pystynyt kolmatta kertaa uusimaan ko. kisan voittoa, mutta on kuitenkin kisan kakkonen vaikka kävi viime vuonna vain 7 näyttelyssä Suomessa (kilpailussa otetaan huomioon enintään viiden suomalaisen näyttelyn tulokset).
Gizmo on kuitenkin v. 2008 paras pieni karkeakarvainen podengo. Kokonaiskisan voittaja on pieni lyhytkarvainen podengo.
Jarra kuulemma sen sijaan kuulemma voitti toistamiseen Vuoden Veteraani -kisan. Jarra rules ;-)

Käytyäni helmikuun alussa pienimuotoisen trimmauskurssin olen nyt soveltanut siellä saamiani oppeja podengoihimme. Liian 'sliipattuja' en koiristamme silti tee, koska mielestäni kk podengojen kuuluukin näyttää hieman rähjäisiltä. Siistimiseni lopputulos on nähtävissä Gizmon, Mennin ja Jarran turkeissa Tampereen näyttelyssä.
-Tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti