21.3.2009

Reissuamista

Viikko vierähti jo Tampereen näyttelystä enkä ehtinyt tänne mitään siitä kirjoittamaan. Töissä kiirettä lomatuurausten takia, reissusuunnitelmia jne...
Mutta asiaan. Tampereen KV-näyttelyssä voitto meni oikealle koiralle, sillä kasvattimme Oliver 'pikku-johtaja' oli ROP. Omat koiramme saivat erinomaisen, mutteivat sijoittuneet pu/pn kisoissa. Saksalaisen tuomarin arvostelutapa herätti keskustelua sekä kehän reunalla että jälkipyykkinä. Jotenkin jäi sellainen tunne ettei ko. tuomari ollut ihan perillä podengoista ja sehän onkin hyvin mahdollista, koska podengoja on Saksassakin vielä varsin vähän.

Mutta hienosti kasvattimme ja omat koiramme esiintyivät. Tässä pari todistetta kuvien muodossa.


Ja aivan kuten edellisessä viestissäni enteilin, palkittiin Gizmo Tampereen näyttelyn yhteydessä pidetyssä podengoyhdistyksen kokouksessa Vuoden Podengo 2008 kisan 2. sijasta ollen samalla paras pieni kk podengo Suomessa vuonna 2008. Ko. kilpailun sijat jaetaan näyttelytulosten perusteella. Jarra pokkasi toistamiseen Vuoden Veteraani kisan voiton.
Gizmolle on tulossa vielä yksi palkinto viime vuoden näyttelymenestyksensä perusteella ja se tulee ihan kennelpiiri -tasolla. Mutta siitä lisää sitten, kun ne tulokset on julkistettu (26.3.).

Nyt huokaistaan pari viikkoa ja sitten lähden pikavisiitille Portugaliin hakemaan pari podengopentusta. Toinen niistä menee Peten siskolle/meille ja toinen jatkaa Suomeen tultuamme matkaansa kohti Ruotsia.
Tuon rupeaman jälkeen on taas parin viikon huili ja sitten suuntaan parin koiramme kera näyttelyyn Norjan Lofooteille. Siitä viikon päästä Kiuruveden ryhmikseen Rico kehään Peten kanssa, minä menen toiseen kehään kehäsihteeriksi.
Sitten viikko kotopuolessa ja sen jälkeen on mulla 2 viikon kuntoutuskurssi Liperissä, jonka välissä olevana viikonloppuna käväisen Ricon kanssa Mikkelissä podengojen agilityleirillä.
Kurssilta palattua heti lauantaina taas näyttelyyn jne. Eipä ehdi käymään aika pitkäksi ;-)
-Tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti