25.4.2009

Näyttelyssä jälleen...

Tänään oli vuorossa naapuripitäjämme Kiuruveden ryhmänäyttely. Podengot siellä arvosteli Pekka Teini. Näyttelyyn oli ilmoittautunut kaksi pientä kk podengoa, joista toinen oli junioriluokan uros ja toinen meidän Rico, jonka Pete esitti kehässä.
Pekka Teini arvosteli Ricon 1,5 vuotta sitten Oulun kv-näyttelyssä ja tykkäsi jo silloin Ricosta kovasti, mutta pisti Gizmo-iskän vielä silloin voittamaan nuoren 'nappulan'. Halusimme nyt hänen arvostelevan Ricon uudestaan, koska mielestämme Ricon runko on kehittynyt viimeisen vuoden aikana varsin paljon ja samaa mieltä oli tuomarikin. Arvostelu on varsin hieno (löytyy kotisivuiltamme). Tuomari tykkäsi etenkin Ricon rungon mittasuhteista. Arvostelu alkaakin sanoilla: 'Ihannemittasuhteilla varustettu...'.
Junioriluokan uros sai tuloksen eh-1.

Itse olin ko. näyttelyssä pitkästä aikaa kehäsihteerin hommissa ja ihan mielenkiintoista oli. Työskentelin Markku Kipinän kehässä ja hän arvosteli kuusi terrierirotua. Kyseinen tuomari on varsin 'tiukka', mutta perustelee päätöksensä koiran esittäjälle ja siitä he kyllä olivat varsin mielissään. Näin menetellessä ei jää kenellekään mitään 'hampaankoloon' vaan jokainen tietää, mikä omassa koirassa oli tuomarin mielestä huonoa ja hyvää ja miksi toinen oli sitä parempi.

Ricon Weppi sisko puolestaan on loistanut mätsäreissä. Huhtikuun alussa pidetyssä mätsärissä Weppi oli BIS-1 ja tänään BIS-3. Ko. mätsäreissä on ollut reilut 100 koiraa kilpailemassa, joten ihan helpolla voitto ei ole tullut. Onnea kovasti Jennille ja Wepille upeista voitoista ! Wepillä varmaan alkaa olla jo vuoden ruuat hankittu mätsäripalkintojen muodossa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti